2012. szeptember 1., szombat

Fogyókúra

Nem is értem, miért nem ezzel kezdtem. Mióta az eszemet tudom, nagyjából azóta része az életemnek valamiféle fogyókúra, diéta, életmódváltás, bármi, több-kevesebb sikerrel.Miért ne segíthetnénk rá erre is az ásványokkal? A kitartást segítő (és nagyon gyorsan gazdára talált) karkötő mellett megszületett a fogyókúrát támogató darab is prehnit, hematit és természetesen hegyikristály felhasználásával.
A prehnit élénkíti az anyagcserét, segíti a méregtelenítést és a zsírégetést, erősíti a hólyag és a vese tájékát. Belülről is segít, a nyugalom és a higgadtság érzését nyújtja viselőjének.
A hematit pozitív hatással van a vérképre, általában segítség a vashiánnyal szemben. Regeneráló hatással van a  májra, segíti a méregtelenítést. Használatával javíthatunk életminőségünkön, fokozódik vitalitásunk.
A hegyikristály... azt már tudjuk. Mindenre, mindenhez, bármikor. Most épp azt használjuk ki, hogy szabályozza az emésztést, enyhíti a bélgörcsöket, gyomorpanaszok esetén is hasznos. És persze azt is, hogy fokozza az összes többi kő hatását, erősíti a test minden funkcióját, nem mellesleg pedig a lélekre is kiegyensúlyozó hatást gyakorol.
Egyelőre kettő készült a fogyis karkötőből, úgyhogy aki szeretné, gyorsan csapjon le rá! :)

1 megjegyzés:

  1. Szia! Az áráról lehet tudni valamit??? estleg adom a címem: bodai@freemail.hu

    VálaszTörlés