2012. szeptember 14., péntek

Horoszkóp


Minden vásárban láthattok olyat, hogy csillagjegyekhez árulnak ékszereket. Mondjuk egy hegyikristály láncra ráakasztanak egy Oroszlán-címkét és onnantól hopp, meg is ugrik az eladás, mert egyszerűbb így követ választani akár ajándékba, akár magunknak.
Azt azonban sejthetjük, hogy nem ilyen egyszerű a dolog, hiszen a Délmagyarország napi Oroszlán horoszkópja sem passzol minden Oroszlánra. Szerencsére.
A horoszkóp elkészítéséhez nem elég a csillagjegyeket figyelembe venni, szükség van a születés napjára, órájára, pontos helyére is többek között.
Minél többet olvasunk róla, annál nagyobb káosz lesz bennünk azt illetően, hogy melyik csillagjegyhez melyik követ rendelhetjük hozzá. Megint Sonja Heidert idézném:
"Jómagam általában nem tartom lehetségesnek, hogy egy-egy követ mereven egy-egy jegyhez rendeljünk, hiszen gondoljunk csak bele: élete során minden ember számtalan változáson megy keresztül, így sokféle kő jellemzőit éli át."
Nálam például elvileg most kezd előtérbe kerülni az aszcendensem. Kívánok a környezetemnek sok erőt és kitartást ahhoz, amikor a Skorpió átveszi az uralmat az Oroszlán fölött. :) (Bár nem hiszem, hogy ez teljesen bekövetkezhet, de jó meccs lesz!)
Összenézegettem, hogy melyik kövek lennének azok, amik mindkét csillagjegynek megfelelnek és lehet, hogy készül ma egy karkötő nekem. Citrinből, gránátból, tigrisszemből, és persze egy kis hegyikristályból, mert az sosem árt. Ezek azok, amik mindkettőhöz passzolnak, de szerencsére Sonja Heider egy csillagjegyhez 10-15 követ is felsorol, úgyhogy bőven van miből válogatni.:)

A kép forrása: http://horoscope.urdusky.com/wp-content/uploads/2012/06/horoscope.jpg

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése