2012. szeptember 23., vasárnap

Karácsony szeptemberben

Korainak tűnik, pedig észre sem vesszük és már itt is van. Majdnem napra pontosan három hónap van karácsonyig. Van, aki már tervezget, menüt ír, ajándéklistát, dekorációt készít (igen, van ilyen...), és bár a boltokban még nem láttam csokimikulást, szerintem ez is csak napok kérdése.
Amiért pedig szóba hozom:
Tavaly is nagyon nagy örömet okozott, hogy szerte az országban sokan kaptak olyan ajándékot, amit én készítettem és mindenhonnan pozitív visszajelzések jöttek szépen sorban. (amúgy is nagyon jó érzés, mikor megírjátok, hogy szeretitek az ékszereimet, szívesen hordjátok őket, de a karácsonyi ajándékokban van valami extra adag büszkeség is.:) )
Remélem, idén sem lesz ez másképp. És hogy senki ne maradjon le, máris várom a karácsonyi rendeléseket. Mivel még van idő, nem hiszem, hogy van olyan kívánság, amit addig ne tudnék megvalósítani, addig gyakorlatilag bármi beszerezhető. November vége felé ennek már sokkal kisebb az esélye. :)
Szóval rendelésre fel, ha valaki már tudja, hogy tőlem szeretne karácsonyi ajándékot az édesanyjának, szerelmének, testvérének, barátnőjének, nagymamájának, feleségének, szomszédjának, kollégájának, a boltos lánynak vagy bárkinek, akkor várom szeretettel a  leveleket a pankaekszer@gmail.com címre! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése